Babynim

Håll ditt tak i toppskick med Totaltvätt.se

Husägare glömmer ofta bort vikten av att hålla sina tak rena och väl underhållna. Med tiden kan smuts, smuts och fukt samlas på taket, vilket gör att det försämras och till och med skadar strukturen på ditt hus. Regelbundet underhåll är ett måste för alla husägare som vill hålla sitt tak i toppskick; som tur är har Totaltvätt.se täckt dig! Våra professionella takrengöringstjänster kommer att bidra till att minska risken för försämring och avsevärt öka dess livslängd. Dessutom ger ett rent tak (och fasad) ditt hus ett orört och välskött utseende. 

Hur vi gör det 

På Totaltvätt.se använder vi högtrycksvattenstrålar för att effektivt avlägsna smuts, smuts, mossa, alger och annat skräp från ditt tak. Trycket är justerbart beroende på vilken typ av material som ska rengöras; detta hjälper oss att se till att ingen skada uppstår på ditt tak under processen. När vi är klara med att rengöra taket med våra högtrycksstrålar inspekterar vi det sedan för att se om det finns några eventuella skador eller problem som behöver åtgärdas. 

I samband med en taktvätt rekommenderar vi en av tre behandlingar: Algebehandling, hydrofores eller takmålning. Algbehandling används för att förhindra ytterligare tillväxt av mossor och alger genom att applicera speciella kemikalier som hämmar deras tillväxt med tiden. Hydrofores är en teknik som används för att vattentäta tak; den innebär att man applicerar speciella produkter som är utformade för att skapa ett ogenomträngligt lager ovanpå ditt befintliga takmaterial som förhindrar att vatten tränger in i ditt hems struktur. Slutligen innebär takmålning att man applicerar färg som är särskilt utformad för tak för att skydda dem mot väderelement som regn och snö och samtidigt ge dem ett estetiskt tilltalande utseende! 

Håll ditt hus vackert och säkert med Totaltvätt.se! Vårt professionella team kan hjälpa dig att rengöra ditt tak så att du inte har något att oroa dig för när det gäller att upprätthålla dess skick eller hålla det säkert från väderelement som regn eller snö. Oavsett om du behöver en enkel tvätt eller mer specialiserade behandlingar som algbehandling eller hydrofores – vårt team har allt du behöver! Kontakta oss idag för mer information om hur våra tjänster kan hjälpa dig att hålla ditt tak i toppskick!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln