Babynim

Delta Adventure fåtöljen från Brunstad ger extra komfort 

Letar du efter en fåtölj som är både snygg och bekväm? Delta Adventure-fåtöljen från Brunstad är den perfekta lösningen. Med formgjutna säten och en steglöst justerbar rygg erbjuder den här stolen en fantastisk sittkomfort. Och det slutar inte där! Du kan också välja mellan olika tyger och läder, samt 10 olika färger för ramen. Vad mer kan du önska dig? 

Stil och komfort i alla rum 

Fåtöljen Delta Adventure är idealisk för alla rum i hemmet eller på kontoret. Dess klassiska design kommer garanterat att se bra ut. Dessutom passar den här stolen perfekt in i vilken inredning som helst tack vare de olika tygerna och lädertyperna. Och naturligtvis har du 10 olika färger att välja mellan för ramen så att du kan få exakt den stil du vill ha. Slutligen, om du vill ha ännu mer komfort, varför inte lägga till en fotpall? Du kommer inte att ångra dig! 

Kvalitetsprodukter från Brunstad 

På Brunstad förstår vi att våra kunder bara förväntar sig produkter av bästa kvalitet. Därför erbjuder vi 10 års garanti på alla våra sittdynor och ramar. Vi anser att alla våra kunder ska kunna njuta av sina möbler utan att behöva oroa sig för något annat. Så när du köper en produkt från oss vet du att den kommer att hålla länge!  

Delta Adventure-fåtölj från Brunstad erbjuder stil och komfort i ett paket. Med sina formgjutna säten och sin steglöst justerbara rygg med aktivt nackstöd ger den här stolen fantastisk sittkomfort oavsett hur länge du sitter i den. För att inte tala om att det finns flera alternativ när det gäller tyger och läder samt ramfärger så att du kan få din perfekta matchning! Och glöm inte – alla produkter levereras med 10 års garanti på sittdynor och ramar! Så vad väntar du på? Investera i en idag!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln