Babynim

Fördelar med lättviktsprodukter för lättviktsvandringen

Det finns stora fördelar med att noggrant välja ut rätt lättviktsvandring utrustning för fjällvandring och backpack. Det är ett utmärkt sätt att komma ut i naturen och njuta av frisk luft och motion. Men för att få ut det mesta av din vandring eller när du behöver rätt och den lättaste utrustning för att backpacka eller fjällvandra.

Då är det viktigt att ha rätt sorts vandringsryggsäck eller ryggsäck för fjällvandring. Som exempelvis lättaste liggunderlaget och gärna en ultralätt sovsäck.

Därför bör du som friluftsmänniska välja en va överväga lättviktsalternativ för din friluftslivs utrustning som ultralätt tält, ultralätt sovsäck och annan friluftslivs utrustning. Detta kan vara praktiskt även vid trailrunning då kravet ökar ytterligare på att inte bära för mycket packning.

Välj rätt sorts skor för trailrunning och använd en gärna även en bra trailrunning ryggsäck för fjäderlätt vandring

Utöver trailrunning ryggsäck så kommer du behöva dem skönaste trailskorna. Dessa trailskor ska både sitta skönt och avlasta på ett bra sätt. Det kan i vissa fall krävas ett par extra vandringsskor att alternera med dina trailrunningskor.

Framförallt om du väljer att vandra lätt, för att få rätt hållning och förbättra konditionen kan ett par vandringsstavar fungera bra.

Här är några av fördelarna med att välja lättviktsutrustning för din nästa fjäderlätta vandring.

  1. Mindre trötthet och mer kraft på din vandring: När du bär mindre vikt på ryggen blir du naturligtvis mindre snabbt trött. Det betyder att du kan vandra längre sträckor och njuta mer av tiden utomhus.
  2. Större smidighet med fjäderlätt vandring: Lätta redskap är lättare att manövrera, vilket är praktiskt när du ska klättra över stenar eller ta itu med andra hinder på leden
  3. Mer njutning när du backpackar och fjällvandrar: När du inte tyngs ner av tung utrustning kan du ta in landskapet och verkligen njuta av din omgivning. Dessutom har du mer energi att ta foton och dokumentera din vandring!

Om du planerar din nästa vandring, se till att överväga lättviktsalternativ för tält, lättvikts sovsäckar och annan friluftslivsutrustning. Du kommer att bli glad att du gjorde det.

När du känner dig mindre trött och kan njuta fullt ut av naturens skönhet runt omkring dig utan att behöva bära runt på en massa tung utrustning. Det finns även ett sortiment av olika CNOC outdoors produkter som kan vara praktiska att bära vid din fjäderlätta vandring.

CNOC Outdoors har olika typer av tunna behållare för lättpackning. Dessa är anpassade för lättviktspackning, som exempelvis CNOC Outdoors, hopfällbara vattenbehållare, CNOC Outdoors matpåse. Men även som olika CNOC Outdoors hopfällbara flaskor.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln