Babynim

Däckhotell i Visby på Gotland

Letar du efter en plats att förvara dina däck på när du besöker Visby på Gotland? Sök inte längre än till Åströms Sanda. Åströms Sanda är den perfekta platsen för däckförvaring och mycket mer. Låt oss berätta varför det är det bästa valet för alla dina behov av däckförvaring.

Säker och bekväm förvaring 

På Åströms Sanda erbjuder vi säker och bekväm förvaring av dina däck när du behöver det som mest. Vår anläggning är byggd från grunden med säkerhet och trygghet i åtanke. Vi använder den senaste tekniken för att se till att dina däck förvaras säkert medan de lagras hos oss. Dessutom erbjuder vårt läge enkel tillgång till stadens centrum och huvudvägarna på Gotland – vilket gör det enklare än någonsin att ta sig till och från vår anläggning med lätthet.

Förstklassiga tjänster 

På Åströms Sanda förstår vi att dina däck är viktiga för dig och vi är stolta över att kunna erbjuda premiumtjänster som håller dem säkra och skyddade. Vi erbjuder allt från däckrotationstjänster till hjulbalansering och justeringstjänster – och ser till att din bil körs på toppnivå när du kommer ut på vägarna igen. Dessutom hjälper vår personal alltid gärna till att svara på alla frågor eller funderingar du kan ha om att förvara dina däck hos oss – det är bara att fråga!

Åströms Sanda är den perfekta platsen för att förvara dina däck när du besöker Visby på Gotland. Med säkra och bekväma förvaringsalternativ samt premiumtjänster som däckrotation och hjulbalansering/justering kan besökare vara säkra på att deras däck förblir säkra medan de utforskar allt det vackra Gotland har att erbjuda. Dessutom lagerhåller Astroms Sanda högkvalitativa produkter från toppmärken så att besökare snabbt och enkelt kan hitta exakt det de söker. Kom förbi idag och se varför Åströms Sanda är det bästa valet för däckförvaring i Visby på Gotland!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln