Om oss

“Man riktigt såg lättnaden i ansiktet”

Windi var våran räddning när skruttan var mindre! Man riktigt såg lättnaden i ansiktet på henne när gaserna kunde pysa ut, oftast i sällskap med en MASSA bajs.

”Inni84” Familjeliv.se

”NäsFrida gjorde susen”

När Moa var jätte täppt i näsan och snuvig och inte kunde sova så gjorde NäsFrida susen! Betyg 10/10 får den av oss.

Jenny, tvåbarns mamma från Sundsvall

”Du måste bara prova Windi pysventil”

Åh!!! Jag vet precis hur det är! Snälla Ann, du måste bara prova Windi pysventil som finns att köpa på apoteket. Den är helt fantastisk och funkar varje gång!! Din sötis kommer att bli såååå nöjd, jag lovar!

Karin, 201406 

”Under dessa förkylningstider så använder vi Näsfrida”

Under dessa förkylningstider så använder vi Näsfrida på Elvin! Superbra. Ett hett tips om man vill få ut snoret..:-) Den är grym!

Carola, 140830

”Man kan höra hur det visslar i ventilen när luften kommer ut”

Windi pysventil är det. Om du googlar får du fram bild. Det är som ett rör med en smalare del som man för in i barnets rumpa. Den tömmer sedan tarmen på luft och man kan höra hur det visslar i ventilen när luften kommer ut. Riktigt bra 😀

Mamma till Freja

 ”Med två enkla sug var allt segt snor borta”

Mitt i natten kom jag på att jag ju faktiskt har införskaffat en NäsFrida så jag tog fram den och med två enkla sug var allt segt snor borta. Nu förstår jag varför den är så hypad. Finns ingen annan snorsug som kan dra ut en halv deciliter rinnsnor så effektivt.

Erika, mamma till Arvid, Umeå 

”Jag tänker på alla de gånger de räddade oss från sömnlösa nätter och timmar med skrik”

Ja Windi pysventil, den använder vi inte ofta men hur klarar man sig utan??? Jag tänker på alla de gånger de räddade oss från sömnlösa nätter och timmar med skrik då Filuren hade problem med magen. Vad ska man säga, pysventilen gjorde sitt jobb då och den gör det även nu. Tack för denna fantastiska uppfinning!

Filurmamman 2015-01-06

Hver gang jeg har haft næsesugeren igang, bryder han ud i et glædesstrålende smil”

Näsfrida – Det er, som det lyder. Du sætter simpelthen den ene ende i babys næsebor og den anden i din egen mund. Så er det bare at suge snot! Haha. Ja, det lyder sgu ulækkert, men det VIRKER! Mattias er vild med det. Hver gang jeg har haft næsesugeren igang, bryder han ud i et glædesstrålende smil. Helt ærligt, så ville jeg også synes, at det var ret dejligt, hvis der kom en og sugede min næse ren.

Hipstermama 2014-11-26

Köp gaspipen NU!!!”

Kära Katrin, Efter 3 barn varav 2 kolikbarn så säger jag bara gaspip!!! Jag lovar dig att ditt barn kommer må så bra. Köp gaspipen NU!!! Googla på det och beställ. Alla som jag har gett det rådet till under åren har tackat mig. Undrar varför inte bm kan kläcka ur sig att det finns nåt som heter gaspip? Köp den!!! Bara gör det.

/ Kia, 20170107

”Motverkar dessutom öroninflammation”

Barnläkaren vi hade på Halmstads sjukhus sa att det allra bästa är att använda bröstmjölk som näsdroppar (värsta mirakelmedicinen det är då!) och den NäsFrida som man suger ut snoret med en slang från sin egen mun. Den motverkar dessutom öroninflammation.

Mamma till Nella, Halmstad

Pysventil is the shit”

Pysventil is the shit – Nu var jag rolig va men faktiskt är pysventilen en fantastisk uppfinning. I perioder så har vi använt den mycket och när lillan haft riktig magknip så är det grymt bra!

Nathalien 2015-01-06

”Vår läkare rekommenderade nässugen”

Vår läkare rekommenderade nässugen men på apoteket fick jag nästan utskällning när jag frågade efter NäsFrida. När jag sa att min barnläkare gett mig rådet blev hon tyst. En av alla grejer jag köpt som jag verkligen haft användning av!!

Ida, mamma till Meja, Tingsryd

”In med pysventilen och hjälp vad det kom!”

Har en tvåmånaders som haft tjorvig mage, köpte Windi pysventil. Masserade magen i 5 min sen in med pysventilen och hjälp vad det kom!

Carolina 20140601

”Ett måste på föräldralistan”

Jag skall tacka den personen som uppfann NäsFrida personligen om jag får tillfälle. Ett måste på föräldralistan över bra saker att ha…

Malin, mamma till Edwin, Skellefteå