Om Näsfrida – Nässpray

NäsFrida Nässpray är en naturlig koksaltlösning som är särskilt framtagen för barn 0 – 3 år. Sprayens dosering är mindre just för att passa mindre barn och den innehåller inga konserveringsmedel eller avsvällande ämnen.

Tack vare en unik pumpfunktion har sprayen extra lång hållbarhet, en oöppnad flaska håller 3 år och en öppnad i 4 månader.

Sprayen rekommenderas av BVC personal och barnläkare. Den används med fördel då barnet är förkylt och som ett komplement till Näsfrida snorsug. 

Du hittar den i barnfackhandeln och där NäsFrida Snorsug säljs.

Nässpray

nasspray-and-box

Så här använder du nässprayen

  • Öppna Näsfrida Nässpray och ta av den blå skyddskorken.
  • Hall barnet upprätt, pumpa 1-2 duschar i luften så att sprayningen blir jämn. Spraya 1-2 gånger i vardera näsborre.
  • Upprepas vid behov och används med fördel som ett komplement till NäsFrida Snorsug.

Visste du att

Näsfrida Nässpray har 30 % mindre doseringsvolym det betyder att den är särskilt anpassad till små barns näsor. Den är tillverkad av naturligt havssalt och används med fördel då barnet är förkylt för att lösa upp segt slem och snor. Sprayen ger en jämnare spridning av lösningen i näsan och minimerar obehagskänslan som kan uppstå med pipetter när lösningen passerar svalget. Många föräldrar upplever att en nässpray är lättare att administrera än droppar. Vår unika spray har extra lång hållbarhet tack vare en unik pumpfunktion. En oöppnad flaska håller i 3 år och en öppnad flaska i 4 månader.